Gyanús emberek, óvatosan köss üzletet

Vannak emberek, akikkel jó lenne üzletet, kötni, mert nagy esélyt, egy kiugrást jelentenének, de valami nincs rendben körülöttük. Voltak kellemes és kellemetlen csalódásaim e téren.

Friss topikok

Linkblog

Lovas Projekt Investment GmbH Ki ismeri?

2010.10.09. 10:23 dobravoda

 

Kapcsolatba kerültem egy ügynökkel, aki egy izgalmas finanszírozást ajánlott a LOVAS Projekt Investment GmbH-tól.

www.asset-ppm.com a weboldaluk címe. 

Egészen izgalmas projekteket finanszíroznak. 

Ki ismeri ezt a céget?

 

előzményeim:

Az egyik üzlettársam kellemetlen helyzetbe hozott a mostani válságban. Rengeteg pénzt és még több munkát öltünk bele egy nagy ötletbe, és most szinte semmit nem ér, de milliárdos haszont hoz, ha vége a gazdasági krízisnek.

 

Mintha "angyal" szállt volna a földre

Ekkor jött az ötlet. A válság közepén! És nagyon tetszik! Kockázati tőke! Megmentik a céget, finanszírozzák a  befejezést, belépnek a "lelépett" volt üzlettársam helyére, és a végén még ki is szállnak a jól működő pénzből. 

 

Túl szép a menyasszony?

Mégis úgy vagyok vele, hogy túl szép a menyasszony. 

 

Ismeri valaki ezt a céget? vagy a vezetőit? Ha igen írjon nekem itt a blogban! Vagy írjona  perksancareer@gmail.com email címre

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://blackman.blog.hu/api/trackback/id/tr262491246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása